Informatie

De aanbieden

Rebalancing®
Rebalancing is een unieke en diepgaande vorm van emotioneel lichaamswerk. Hierin maken ik gebruik van verschillende massagetechnieken, zelfonderzoek, beweging en coaching. In een Rebalancingsessie staat met volle aandacht aangeraakt en zo ‘geraakt’ worden centraal. Het gaat er niet alleen om de fysieke spanning in de spieren en gewrichten aan te raken, maar ook de psychische inhoud die daarmee samenhang. Wat we vasthouden in ons lichaam, houden we immers ook vast in onze geest en andersom. Pas als die connectie ervaren wordt zal de spanning loslaten en groeit het inzicht en het bewustzijn over de patronen die je levens- en lichaamshouding bepalen en beperken.

Mensen komen om allerlei redenen voor Rebalancingsessies. Soms is het omdat ze vastgelopen zijn in hun werk of hun relatie. Soms is een depressie of burn-out de reden. Sommigen hebben last van slapeloosheid of hebben een grote klap te verwerken. Ook fysieke klachten kunnen een reden zijn om sessies te nemen, bijvoorbeeld: chronische vermoeidheid, spierpijnen, hoofdpijnen, rugklachten of fibromyalgie. Ik ondersteun je graag om dieper met je klachten in contact te komen en alles te onderzoeken wat ermee samenhang. Door de inzichten die hieruit voortkomen kunnen de klachten of de problemen verminderen of verdwijnen of wordt de kracht om ze te dragen versterkt.

>>> lees meer

Ontspanningsmassage
Ontspanningsmassage ontspant de spieren, verbetert de doorbloeding, waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd. Dit geeft o.a ontspanning en verlichting van (stressgerelateerde) pijn en verkramping. Ontspanningsmassage is een weldaad voor lichaam en geest!

>>> lees meer

Stoelmassage
Stoelmassage is een korte, ontspannende en activerend massage ter preventie van stress, CANS (Complaints of Arm Neck and/or Shoulder) en RSI klachten. Na een stoelmassage voel je je ontspannen, verfrist en energiek.
Ik bied ook stoelmassage aan op de werkvloer!

>>>
lees meer


Wat ik verder aanbiedt

Gezinscoaching
Gezinscoaching vindt plaats in de vorm van gesprekken. Alle gezinsleden worden hierbij betrokken. Naar behoefte kan dit ondersteund worden door het nemen van Rebalancingsessies.
De begeleiding kan eventueel ook d.m.v. PGB bekostigd worden.
Ik kan je verwijzen naar hulp bij PGB aanvraag.

>>>
lees meer

Persoonlijke Coaching
In de individuele coaching maak ik gebruik van gesprekken, zelfonderzoek en indien gewenst van Rebalancing lichaamswerk. Samen gaan we op onderzoek naar jouw unieke kwaliteiten en kijken we naar wat jij nodig hebt om deze vrij en onbevangen in te zetten.

>>> lees meer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Compleetbalans |  Onranjelaan 27  | 7231 EW |  Warnsveld   | 06 - 536 408 93

  
126575 bezoekers (208124 hits) sinds 26-2-2010