Home

 

Welkom op de site van Compleetbalans!

Compleetbalans is een praktijk voor Rebalancing, Coaching en Massage, is gevestigd in de mooie en rustige Warnsveld. En Compleetbalans is een praktijk aan huis.

In mijn praktijk richt ik mij op innerlijke groei en bewustwording.

Als cliënt sta jij bij mij centraal. Via verschillende en massagevormen bied ik jou de ruimte om helemaal tot je zelf te komen, spanning los te laten en of om vanuit een diepe ontspanning het contact met wat voor jou echt belangrijk is te herstellen.

Misschien zoek je meer dan alleen ontspanning en wil je uitdiepen waar de spannings- en pijnklachten in jouw lichaam mee samenhangen, welke psychische factoren, welke ervaringen uit je leven er aan ten grondslag kunnen liggen. Dan is Rebalancing voor jou een goede keus.

Wellicht zoek je alleen een luisterend oor, of ben je even de weg kwijt in je eigen leven of in omgang met je partner of je kinderen. Dan kan een kundige begeleiding
door mij in de vorm van persoonlijke- of gezinscoaching je helpen weer op koers komen. Dat kan in de vorm van een aantal gesprekken, maar ook door een combinatie van gesprek en Rebalancing.

Heb je vaak last van (werkgerelateerde) klachten aan je nek, schouders, armen of rug en verlang je naar een korte, verkwikkende massage? Probeer dan eens een stoelmassage. Dit is een massage op een speciaal hiervoor ontwikkelde stoel, waarin je heerlijk ontspannend kun zitten.

Verder kun je in het voorjaar 2020 in Zutphen mee doen met de Introductiecursus Actieve Meditatie: de weg van actief bewegen naar innerlijke stilte. 3 avonden kun je van 19.30 tot 21.30 uur ruimte maken voor ontspanning, minder stress, meer innerlijke rust en harmonie.

Compleetbalans heeft een breed aanbod. Voor jong en oud. Kijk maar eens rustig rond. Tijd voor jezelf begint nu...

De totale aanbod in overzicht:

 <<<klik hier voor meer info.

 

Compleetbalans |  Onranjelaan 27  | 7231 EW |  Warnsveld   | 06 - 536 408 93

  
127559 bezoekers (209750 hits) sinds 26-2-2010