Stoelmassage

Stoelmassage

Weldadig en verkwikkend! –


Wat is stoelmassage?
Stoelmassage is een korte, ontspannende en activerende massage op een speciaal voor dit doel ontwikkelde massagestoel.

Deze stoel is zo gemaakt dat je er heerlijk ontspannen in kunt zitten!


Voor wie is stoelmassage bedoeld?

Stoelmassage is uitermate geschikt voor mensen die:

mijn ervaring is dat stoelmassage weldadig is voor iedereen die verlangt naar een korte, verkwikkende stress-release!

Preventief en klachtenreducerend!
Stoelmassage wordt vooral in bedrijven gegeven ter preventie of verlichting van stress,
(KANS) werkgerelateerde klachten aan armen, nek en schouders,  of RSI en draagt in belangrijke mate bij aan vermindering van ziekteverzuim!

Hoe werk ik?
Door het toepassen van diverse technieken afkomstig uit de klassieke-, Shiatsu- en Rebalancingmassage maken ik rug, schouders, nek, hoofd, armen en handen los.

In mijn sessies geef ik extra aandacht aan belangrijke stress- en spanningspunten als gevolg van eenzijdige belasting van de spieren, bijv. door intensief computergebruik.
Na een stoelmassage voelt u zich ontspannen, verfrist en energiek met een sterke vermindering van arbeidsgerelateerde klachten.

Naast preventieve stoelmassage biedt ik ook aanvullende procesgerichte-therapeutische stoelmassage aan, om aandacht te geven aan de onderliggende factoren van spanningsklachten. Dit doen ik vanuit Rebalancing, een unieke vorm van lichaamswerk en bewustwording (zie meer hierover onder het kopje Rebalancing).


Wat is de werking van stoelmassage?

De korte termijn werking is dat u zich meer kunt ontspannen en daardoor stressbestendiger en beter gehumeurd raakt. Doordat de doorbloeding verbetert en de spieren weer soepel zijn, nemen eventuele bestaande klachten af en neemt de concentratie toe. Na een stoelmassage voelt u zich ontspannen, verfrist en energiek met een sterke vermindering van arbeidsgerelateerde klachten.

Door het regelmatig ontvangen van stoelmassages is de lange termijn werking ervan dat klachten geheel kunnen verdwijnen. Tevens wordt het ontstaan van nieuwe klachten voorkomen of zeer snel verholpen.

Door de massage wordt u zich meer bewust van uw houding en lichamelijke conditie. Daardoor ontstaat meer bewustzijn van zwakke plekken in uw lichaam, waardoor u beter in staat bent om overbelasting in een vroeg stadium te signaleren en hierop te anticiperen. Hierdoor wordt verergering van bijvoorbeeld RSI of stressgerelateerde klachten voorkomen!


Stoelmassage op de werkvloer
Vaak zijn het juist de prestatiegerichte medewerkers die vatbaar zijn voor RSI en stressgerelateerde klachten. Kortom, die medewerkers die van grote waarde zijn voor de organisatie.
RSI en stressgerelateerde klachten ontstaan sluipend en zijn zeer hardnekkig. Als deze klachten langdurig aanhouden of zelfs chronisch  worden, is dat zowel voor de werknemer als voor de organisatie schadelijk. Signalering en behandeling van deze klachten in een vroeg stadium voorkomt ziekteverzuim en is kostenbesparend voor de werkgever!


Fiscale voordelen voor stoelmassage op het werkIndien aan een aantal voorwaarden wordt voldaan, is stoelmassage volgens de belastingdienst een vrije verstrekking. U kunt de kosten voor de stoelmassage voor uw medewerkers dus opvoeren als bedrijfskosten.

De voorwaarden waaraan u moet worden voldaan zijn:
• U heeft als werkgever een Arbo-plan
• de stoelmassage vindt plaats tijdens werktijd
• de werknemer is geen eigen bijdrage verschuldigd
• er is geen sprake van een aanmerkelijke privé-gewin voor de werknemer
• de stoelmassages zijn opgenomen in het Arbo-plan van het bedrijf/ de organisatie.

Kijk op de site www.belastingdienst.nl voor meer details.

Gemeenten en provincies die geen BTW afdragen, kunnen een beroep doen op het BTW- compensatiefonds, welke per 01-02- 2003 in werking is getreden.

Mogelijk plan van aanpak
Stoelmassage op het werk gecombineerd met onze aanvullende diensten zijn een effectieve ondersteuning in terugdringing van ziekteverzuim.

Wij beginnen op de werkvloer en waar blijkt dat meer ondersteuning nodig is kunnen wij die naar wens bieden in de vorm van persoonlijke coaching, Rebalancing (emotioneel lichaamswerk) sessies of een combinatie.

Onze aanvullend aanbod is:
• Persoonlijke Coaching
• verwijzing naar passende hulp of instantie
• mogelijkheid voor consultatie
• ontspanningsmassage
• Rebalancingsessies

Naast ziekteverzuim preventie, kunnen wij ook werken aan reeds bestaande klachten van uw werknemers. Hierin onderscheiden wij ons van andere aanbieders!

Onze stoelmassages zijn een beloning voor u en uw werknemers en is fiscaal aantrekkelijk.
Ervaringen van diverse organisaties leert, dat stoelmassage daadwerkelijk bijdragen levert aan het welzijn van uw medewerkers. Overtuig uzelf en vraag een proefsessie of -dag aan.

Voordelen van stoelmassage op een rijtje:

 verhoogt de motivatie op de werkvloer
• 
verbetert de werksfeer
• 
verlaagt het ziekteverzuim
• 
is kostbesparend
• 
werkt preventief en curatief
• is fiscaal aantrekkelijk.


Een sessie duurt 20-30 minuten en kost nu slechts € 
25,50-( incl BTW).

Heeft u iets te vieren en wilt u uw gasten verrassen? Dat kan!
Ik geven ook stoelmassages op party's en evenementen!! 

U kunt mij al vanaf 2 uur per dag/avond inhuren. Bel voor meer info: 06 - 53640893.

 

 

  


Compleetbalans |  Onranjelaan 27  | 7231 EW |  Warnsveld   | 06 - 536 408 93

  
127552 bezoekers (209740 hits) sinds 26-2-2010