Intra- en Extramurale zorg

Intra- en Extramurale zorgverlener

Sinds 2016 heb ik naast mijn praktijk ook als flexwerker binnen de GGZ, verslavingszorg, gehandicaptenzorg gewerkt, Jeugdzorg en Rusthuizen gewerkt. Dit heb ik gaan doen omdat ik toe was aan het contact met het werkveld, de baas over mijn agenda wilde blijven en werkervaring wilde op doen binnen deze genoemde zorg. Werken in deze vorm beviel mij vele malen beter dan in loondienst binnen een stelling te werken. Maar ik wilde mezelf verder ontwikkelen en uitdagen en heb daarom besloten om als zorgverlener binnen de genoemde zorg aan de slag te gaan. Daarom ben ik  per 1 januari 2020 gestart als Intra- en Extramurale ZZP Zorgverlener.

Dit omdat ik ervan houdt om mijn eigen zaken te regelen, zelf te bepalen hoeveel uur ik werk, op welke momenten van de dag en welke opdrachten bij mijn deskundigheid en als persoon het beste aansluiten.

Ik wil graag iets beteken voor mensen die ondersteuning nodig hebben, gun deze mensen dat ze zich begrepen en geholpen voelen. En dat ze zoveel mogelijk mee kunnen in de samenleving. Blijf graag bewust van mijn positie als professional, maar ook als mens. In mijn werk vind in belangrijk om zo goed mogelijk aan te sluiten cliënt in zijn/haar situatie van dat moment. Ik probeer mensen bewust te maken van hun eigen kunnen en mogelijkheden en help ze daar graag. Zorg op maat pas het bij mij. Doen waar er op dat moment behoefte aan is.

Compleetbalans |  Onranjelaan 27  | 7231 EW |  Warnsveld   | 06 - 536 408 93

  
126573 bezoekers (208121 hits) sinds 26-2-2010