Rebalancing

 Wat is Rebalancing?

 Rebalancing is een unieke en diepgaande vorm van    lichaamswerk. Hierin maak ik gebruik van  verschillende massage-technieken, zelfonderzoek en  meditatie.
 

 In een Rebalancingsessie ervaar je wat er in het hier en nu  in  je leeft zonder dat er gelijk iets "verbeterd” of  "veranderd” moet worden.
 
 Rebalancing
gaat er vanuit dat alle ervaringen en overtuigingen hun indrukken in het lichaam achterlaten. Ze zijn te zien in lichaamshouding, ademhaling en spierspanning. Je bent je daar niet altijd van bewust. Toch heeft het een sterke invloed op hoe je in het leven staat. Ook kan het je lichaam uit zijn natuurlijke balans brengen en veel energie kosten of vastzetten. Rebalancing helpt je om je meer bewust te worden van deze blokkades in je lichaam, of van gebieden waar je je uit terug hebt getrokken.
Ook geeft het je meer inzicht in de psychische factoren die er mee samenhangen. 

Wanneer je goed in contact bent met wat je voelt
sta je het meest onbevangen en vrij in de werkelijkheid.

Wat kan Rebalancing voor jouw betekenen?

Rebalancing helpt je  om 
• je bewust te worden van wat jou lichamelijk en psychisch belemmert om open en vrij in het leven te staan, waardoor klachten ontstaan.
• je leven te erkennen in al zijn lichte en donkere nuances, hierin te ontspannen en alles ruimte te geven wat er is.
• minder last te hebben van piekeren, fysieke klachten en stress.
• flexibeler om te gaan met de uitdagingen in je leven.
• spanningen los te laten en meer in contact te komen met je lijf en je gevoelens
• Je denken en voelen meer in balans te brengen.
• je opnieuw te kunnen verbinden met je oorspronkelijke kracht, vitaliteit en levenslust.
• nieuwe inzichten op te doen, waardoor je  nieuwe keuzes kunt gaan maken.
• het contact met je natuurlijke balans te herstellen.

Fysieke of psychische belemmeringen of pijn klachten worden een ingang naar een dieper en essentiëler niveau van ervaren!

Ik begeleiden je om het inzicht en de ruimte die in de sessies ontstaan te integreren in  je leven.

Ik werk als volgt: 
Bij mij vind je open, betrokken aandacht voor jouw unieke wezen, zonder oordeel. Van daaruit raak ik je aan, zacht of diep, luisterend, uitnodigend of met humor.
Je wordt uitgenodigd om via je lichaam (weer) contact te maken met wat er je leeft en je essentie.

Een sessie heeft geen vaste structuur, maar wordt afgestemd op wat er op dat moment bij jou leeft en nodig is. Ik maak gebruik van verschillende technieken en naar behoefte van wat er bij jou op dat moment het meest behulpzaam is.
Met behulp van lichaamsanalyse en zelfonderzoek (focussen) kan ik kijken naar jouw lichaamshouding en spanningsgebieden. Dit geeft je meer inzicht in je eigen lichaam en is mede een leidraad voor de sessies.
Ritmische bewegingen en strekkingen (uit onder meer Trager®) brengen weer ruimte en leven in je wervelkolom en gewrichten. Door diepe weefselmassage worden de gespannen spieren en verharde weefsels weer soepel en ontspannen.
Aandacht voor de ademhaling ondersteunt het voelen van wat er tijdens de sessie in je lichaam gebeurt, zoals het contact maken met emoties en het loslaten van spanningen.
Zo wordt je uitgenodigd om van denken naar voelen te gaan en leer je te luisteren naar de wijsheid van je lichaam. Want je  lichaam is nooit zonder reden gespannen.
En van voelen naar zijn: de behandeling brengt ontspanning en rust naast de stroom van gedachten, gevoelens en ervaringen. Hoe dieper je in je lichaam ontspant, hoe dieper en stiller het ook in je lichaam en geest wordt.

Met eenvoudige oefeningen  kun je ondersteund worden om de in de sessie vrijgekomen energie en ruimte in je dagelijks leven te integreren.

Door Rebalancing zul je  meer energie, vreugde, flexibiliteit, vitaliteit, zelfwaardering en vertrouwen ervaren. Je gaat frisser, bewuster, ontspannen en meer vanuit je essentie leven!

Kosten en duur van de sessie:

Een sessie duurt 90 minuten. Voor bedrijven vraag ik hiervoor € 120,- en voor particulieren vraag ik € 85,-
Ook kun je kiezen voor een extra lange sessie van 120 minuten voor respectievelijk 
€ 150,- en 110,-!

Verder kun je een proefsessie nemen om te ervaren of Rebalancing iets voor jou is. Deze sessie  kost  75,-! Dit geld niet voor bedrijven. 

Bel voor meer informatie hierover naar 06-53640893


NB.: Een krappe beurs mag  wat mij betreft geen belemmering zijn. Je kunt met mij een individuele regeling treffen voor betaling naar draagkracht!!

 

 

 

 


Compleetbalans |  Onranjelaan 27  | 7231 EW |  Warnsveld   | 06 - 536 408 93

  
127554 bezoekers (209743 hits) sinds 26-2-2010