Over mij

 Mijn naam is Radia Kemstra.
Als hulpverlener heb ik ruim 20 jaar ervaring opgedaan in het ondersteunen en begeleiden van kinderen, jeugdigen en volwassenen (individueel, gezinssystemen, paren en groepen) met de meest uiteenlopende ontwikkelings- en levensvragen. Verder heb ik gewerkt met mensen met diverse (cultureel) achtergrond en in uiteenlopende (gezins-) situaties.
Zowel in mijn privé-leven als in mijn werk heb ik veel geleerd van hoe interacties tussen mensen verlopen. Daarnaast heb ik ervaren hoe groot de invloed is van je persoonlijke structuur en die van je omgeving op je functioneren. Deze rijkdom aan kennis en ervaringen vormt voor mij een meerwaarde in het werken met mensen.
In mijn werk staat de persoon en diens hulpvraag centraal. Het raakt me telkens weer om te zien hoe mensen gedurende de begeleiding groeien. Ze ontdekken hun eigen mogelijkheden, kwaliteiten, kracht, levendigheid en plezier. Zo hervinden ze zichzelf meer en meer en ervaren weer ruimte om liefde voor zichzelf en anderen te kunnen voelen.
Wat ik van anderen terug krijg is dat ik in mijn benadering open, liefdevol, doortastend en helder ben.

Vanaf ´93 heb ik diverse cursussen en trainingen gevolgd in lichaamswerk, energiewerk en meditatie.
In begin 2007 kwam ik in aanraking met Rebalancing lichaamswerk. Ik word onmiddellijk gegrepen door de diepgang en de respectvolle benadering waarmee ik word "gezien” en mezelf kan ervaren in de aanraking. Zo wist ik direct dat ik de opleiding wilde volgen, het liet me niet meer los. Zowel voor mijn persoonlijke ontwikkeling als in het werken met mensen.
In 2007 ben ik de 3-jarige Rebalancing opleiding gaan doen en in 2010 heb ik  mijn diploma behaald.
In 2009 heb ik een stoelmassage opleiding gedaan.
Wat ik ook graag beoefen en overbreng is meditatie en beweging. Licht en gemakkelijk bewegen, geeft ontspanning in je lichaam en een positief en helder bewustzijn. Het mooie daaraan is dat je deze ervaring in je dagelijks leven altijd weer kunt oproepen en opnieuw beleven.
Naast Rebalancingsessies, ontspanningsmassage en stoelmassage kun je bij mij ook terecht voor persoonlijke- en gezinscoaching.
Een cursus ontspanningsmassage en workshops zijn nog in voorbereiding.

Sinds 2016 ben ik zeer actief binnen de GGZ, Verslavingszorg, Jeugdzorg en Gehandicaptenzorg. Dit leer mij meer hoe mensen uit balans kunnen raken, hoe hun ondanks hun situatie beter te bereiken, hoe ogenschijnlijke kleine stappen voor sommige gigantisch ondersteunend en grote vooruitgang kan zijn in hun ontwikkeling en of herstel, hoe je mensen een betekenisvolle dag of tijd kan geven met beetje aandacht en respectvolle benadering. Hoe waardevol kan het zijn en toch heel simpel. Gewoon jezelf zijn en van daaruit naast mensen durven te gaan staan, ze te zien voor wie in de kern zijn en ze een hand te reiken.

Als rebalancer ontdek ik steeds weer hoe dankbaar ik ben en voel me bevoorrecht dat ik andere mensen mag ondersteunen en begeleiden weer in contact te komen met hun lichaam, hun diepere drijfveren en hun natuurlijke staat van zijn. Het vervult me keer op keer met verwondering en blijheid, dat de combinatie van lichamelijk-, emotioneel- en mentaal proceswerk echte en blijvende veranderingen in iemands ervaring van de werkelijkheid teweegbrengt. Bewust zijn met alles wat door het Rebalancing proceswerk vanuit de onbewustheid aan het licht gebracht wordt, maakt dat je weer met een onbevangen blik naar jezelf en het leven kunt kijken en keuzes kunt maken die meer verbonden zijn met wie je werkelijk bent! Zo mooi kan het echt zijn!
Naast Rebalancingsessies kun je bij mij ook terecht voor ontspannings- en stoelmassages!


 
 
 
 

Compleetbalans |  Onranjelaan 27  | 7231 EW |  Warnsveld   | 06 - 536 408 93

  
126574 bezoekers (208122 hits) sinds 26-2-2010