Over ons

Mijn naam is Radia Kemstra.
Als hulpverlener heb ik ruim 20 jaar ervaring in het werken met kinderen, jeugdigen en volwassenen, waarbinnen ik individuen, gezinssystemen, paren en groepen heb begeleid. Verder heb ik met mensen met diverse (cultureel)achtergrond en in uiteenlopende (gezins-)situaties te maken gehad.
Zowel in mijn privé-leven als in mijn werk heb ik veel  geleerd van hoe interacties tussen mensen verlopen. Daarnaast heb ik ervaren hoe groot de invloed is van je persoonlijke structuur en die van je omgeving op je functioneren. Deze rijkdom aan kennis en ervaringen vormt voor mij een meerwaarde in het werken met mensen.
In mijn werk staat de persoon en diens hulpvraag centraal. Het raakt me telkens weer om te zien hoe mensen gedurende de begeleiding groeien. Ze ontdekken hun eigen mogelijkheden, kwaliteiten, kracht, levendigheid en plezier. Zo hervinden ze zichzelf meer en meer en ervaren weer ruimte om liefde voor zichzelf en anderen te kunnen voelen.
Wat ik van anderen terug krijg is dat ik in mijn benadering open, liefdevol, doortastend en helder ben.

Vanaf ´93 heb ik diverse trainingen gevolgd in lichaamswerk en meditatie.
In begin 2007 ontdek ik Rebalancing. Ik word onmiddellijk gegrepen door de diepgang en de respectvolle benadering waarmee ik word “gezien” en mezelf kan ervaren in de aanraking.
Zo wist ik direct dat ik de opleiding wilde volgen, het liet me niet meer los.
Zowel voor mijn persoonlijke ontwikkeling als in het werken met mensen.
In 2007 ben ik de 3-jarige Rebalancing opleiding gaan doen. In 2010 heb ik  mijn diploma behaald.
 In 2009 heb ik een stoelmassage opleiding gedaan.

Wat ik ook graag beoefen en overbreng is meditatie en beweging. Licht en gemakkelijk bewegen, geeft ontspanning in je lichaam en een positief en helder bewustzijn. Het mooie daaraan is dat je deze ervaring in je dagelijks leven altijd weer kunt oproepen en opnieuw beleven.
Naast Rebalancingsessies, ontspanningsmassage en stoelmassage kun je bij mij ook terecht voor persoonlijke- en gezinscoaching.
Een cursus ontspanningsmassage en workshops zijn nog in voorbereiding.


Mijn naam is Victor Koelman. Als spreektherapeut en groepsleerkracht heb ik ruime ervaring opgedaan in het ondersteunen en begeleiden van kinderen en volwassenen  met de meest uiteenlopende ontwikkelings- en levensvragen.

Toen ik 45 jaar oud was, kwam ik in een diepe innerlijke crisis terecht. Alles wat tot die tijd als vanzelf ging, verloor zijn betekenis voor me en begon ik ter discussie te stellen.
Ik ging op zoek om een antwoord te vinden op de vraag: wie ben ik nu echt zelf, los van mijn identificatie met mijn partner-, vader- en leerkracht zijn. 

Op mijn zoektocht  kwam ik in aanraking met Rebalancing lichaamswerk.
Door de sessies die ik kreeg kwam ik weer in contact met mijn lijf en mijn gevoelens. De ingang via het lichaam was voor mij dé manier om ervaringen uit mijn biografie te gaan verwerken. Ik kwam opnieuw in contact met mijn levensvreugde en de verbinding met mijn diepere intenties.


Deze ervaringen brachten een ommekeer in mijn leven teweeg. Ik besloot   om ruimte te maken voor mijn verlangen om alleen mijn weg te vervolgen en op mijn werk kon ik een sabbathical jaar organiseren.
Ineens kreeg ik alle tijd voor de reis naar binnen. Dit proces kreeg een extra dimensie en ondersteuning doordat ik begon met de opleiding Rebalancing in Groningen. Door alle in gang gezette veranderingen werd me na het sabbaticaljaar ook duidelijk dat ik niet meer kon terugkeren voor de klas; Het matchte niet meer.

In 2010 heb ik de opleiding voltooid. Nu ik zelf rebalancer ben, ontdek ik steeds weer hoe dankbaar ik ben en hoe bevoorrecht ik me voel dat ik andere mensen mag ondersteunen en begeleiden om weer in contact te komen met hun lichaam, hun diepere drijfveren en hun natuurlijke staat van zijn. Het vervult me keer op keer met verwondering en blijheid, dat de combinatie van lichamelijk-, emotioneel- en mentaal proceswerk echte en blijvende veranderingen in iemands ervaring van de werkelijkheid teweegbrengt. Bewust zijn met alles wat door het Rebalancing proceswerk vanuit de onbewustheid aan het licht gebracht wordt, maakt dat je weer met een onbevangen blik naar jezelf en het leven kunt kijken en keuzes  kunt maken die meer verbonden zijn met wie je werkelijk bent! Zo mooi kan het echt zijn!

Naast Rebalancingsessies kun je bij mij ook terecht voor ontspannings- en stoelmassages!

 

 

 

 

 

 

 

 


Compleetbalans |  Onranjelaan 27  | 7231 EW |  Warnsveld   | 06 - 536 408 93