Home

 

Welkom op de site van Compleetbalans!

Compleetbalans is de praktijk  voor Rebalancing, Coaching en Massage van Radia Kemstra en Victor Koelman.
Wij wonen in de mooie stad Groningen in de rustige wijk Helpman en hebben onze praktijk aan huis.

In onze praktijk richten wij ons op innerlijke groei en bewustwording.

Als cliënt sta jij bij ons centraal. Via verschillende massagevormen bieden we jou de ruimte om helemaal tot je zelf te komen, spanning los te laten, te ont-stressen of om vanuit een diepe ontspanning het contact met wat voor jou echt belangrijk is te herstellen.

Misschien zoek je meer dan alleen ontspanning en wil je uitdiepen waar de spannings- en pijnklachten in jouw lichaam mee samenhangen, welke psychische factoren, welke ervaringen uit je leven er aan ten grondslag kunnen liggen. Dan is Rebalancing voor jou een goede keus.

Wellicht zoek je alleen een luisterend oor, of ben je even de weg kwijt in je eigen leven of in omgang met je partner of je kinderen. Dan kan een kundige begeleiding
door Radia in de vorm van persoonlijke- of gezinscoaching je weer op koers brengen. Dat kan in de vorm van een aantal gesprekken, maar ook door een combinatie van gesprek en Rebalancing.

Heb je vaak last van (werkgerelateerde) klachten aan nek, schouders, armen of rug en verlang je naar een korte, verkwikkende massage, probeer dan eens een stoelmassage. Dit is een massage op een speciaal  hiervoor ontwikkelde stoel, waarin je heerlijk ontspannend kun zitten.

Verder kun je in het najaar 2015 in Zutphen mee doen met de Introductiecursus Actieve Meditatie: de weg van actief bewegen naar innerlijke stilte. 3 avonden kun je van 19.30 tot 21.30 uur ruimte maken voor ontspanning, minder stressen meer innerlijke rust en harmonie.

Wij hebben een breed aanbod. Voor jong en oud. Kijk maar eens rustig rond. Tijd voor jezelf begint nu...

Ons totale aanbod in overzicht:

 <<<klik hier voor meer info.


Compleetbalans |  Onranjelaan 27  | 7231 EW |  Warnsveld   | 06 - 536 408 93